Hibrid IT szolgáltatás 2007 óta

Keresés
Close this search box.

Referenciák

Ügyfeleink olyan közép- és nagyvállalatok, akik számára a biztonságos IT háttér megteremtése és a folyamatos fejlesztések jelentik a garanciát a jövő sikereire.

CIG Pannónia Életbiztosító

Katasztrófatűrő privát felhő szolgáltatás szabályozott környezetben

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. volt az első pénzintézet a magyar piacon, amely felhő-informatikai megoldásokat választott az informatikai igényeinek kiszolgálására 2007-ben.

Az NKS alakította ki menedzselt privát felhő alapokon a teljes szerver oldali infrastruktúrát. 15 éve leállás nélkül üzemeltetjük az éles rendszereket, több adatközpontra kiterjedő (georedundáns) környezetben. A felhőszolgáltatás rugalmasságának és skálázhatóságának köszönhetően az IT rendszer könnyedén kiszolgálta a cégcsoport exponenciális növekedését, aminek eredményeként a cégcsoport már 2009-ben piacvezető lett az életbiztosítások terén.

Az indulás óta az NKS biztosítja a CIG Pannónia kliens-oldali üzemeltetését is 7/24 órás rendelkezésre állással. A rendszeres MNB auditok során képviseljük ügyfelünket a szolgáltatói portfólióra vonatkoztatva, minden évben teljes mértékben megfelelve az előírásoknak.

Futureal-csoport

Komplex IT fejlesztési stratégia nemzetközi környezetben

A Futureal Cégcsoport az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő a Közép-Európai régióban. Eddig több mint 1 milliárd Euro értékben valósított meg projekteket Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Izraelben, az USA-ban és az Egyesült Királyságban.

2008 óta az NKS látja el a teljes cégcsoport informatikai feladatait: a dinamikus növekedés támogatásához kialakítottunk egy központilag menedzselt, szabadon méretezhető hibrid szerver infrastruktúrát HCI, VMware, Hyper-V és Microsoft alapokra helyezve. Ez a megoldás ötvözi az NKS virtuális privát felhő szolgáltatását a rendelkezésre álló helyszíni infrastrukturával, kiegészítve a Microsoft publikus felhő szolgáltatásaival. A fejlesztési stratégia mentén végzett többlépcsős implementáció és migráció során nagy gondot fordítunk az üzletmenet zavartalanságára.

Az infrastruktúra üzemeltetésén felül végzünk Microsoft 365 és Azure migrációs, bevezetési és egyedi fejlesztési feladatokat. Az NKS irányítása alatt áll a teljes nemzetközi cégcsoport helyszíni kliens- és periféria üzemeltetése:

Dreher Sörgyárak

A gyártás zavartalanul folyik tovább

Cégünk végezte a Dreher Sörgyárak Zrt. teljes IT oldali infrastruktúrájának migrációját az NKS privát felhőjébe, és mi látjuk el ennek üzemeltetését is. A megvalósított rendszer két, egymástól kevesebb mint 10 km-re lévő adatközpontban került implementálásra.

A fejlesztés legnagyobb üzleti értéke, hogy az elsődleges adatközpont esetleges meghibásodása után, 15 percen belül a teljes rendszer újra működőképes lesz a másodlagos adatközpontban.

M-Teampannon Mérnökiroda

Online együttműködés és IT üzemeltetés a felhőben

A kilencvenes évek elején alapított M-Teampannon Építészmérnöki Kft. fiatal építészek és Ybl-díjas vezető tervezők közös alkotóműhelye, amely egy évtizede a hazai építészirodák rangsorának élmezőnyében található.

2019-ben az NKS végezte az iroda informatikai rekonstrukcióját – hálózati eszközök és biztonság, szerver virtualizáció, adattárolás és adatmentés terén. Az iroda és partnerei közötti folyamatos online együttműködést – az email- és fájlszerver migrációját követően – Microsoft 365 platformon alakítottuk ki.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a tervezői BIM szerverek 2020 óta NKS privát felhőben futnak, miközben kisvállalati üzemeltető csapatunk látja el a helyszíni szerver, kliens és periféria infrastruktúra üzemeltetését.

ISQM

Kubernetes platformszolgáltatás a minőségi folyamatokért

Az Intelligent Service Quality Monitoring szolgáltatás jelenleg négy országban, több mint 10 000 alkalmazottal, napi többszázezer folyamat minőségbiztosítását látja el.

Az általunk fejlesztett folyamattámogató és erőforráskezelő rendszer folyamatos ellenőrzése következtében a munkafolyamatok mindig a szerződött szolgáltatási színvonalon kerülnek ellátásra. A szolgáltatást megvalósító microservice-ek és mobilalkalmazások fejlesztését cégünk folyamatosan végzi, ezen kívül mi biztosítjuk adatközpontunkból a Kubernetes platformszolgáltatást, az ehhez szükséges eszközöket, valamint a CI/CD pipeline és HelmChart-ok kezelését. Ennek részeként folyamatos szállítás, telepítés, automatikus skálázás, terhelés elosztás, kiesés nélküli frissítés, automatikus hibajavítás kerül megvalósításra.

Töltse ki az űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!