Hibrid IT szolgáltatás 2007 óta

Cégbemutató

Küldetésünk, hogy a hazai vállalatok minden szintjéhez eljuttassuk az informatikai szolgáltatások kiszervezésének, a felhőszolgáltatások bevezetésének és a konténerizáció üzleti előnyeit.

15 évvel ezelőtt Magyarországon elsőként vezettük be a privát felhő szolgáltatásunkat.

Célunk máig az, hogy a nagyvállalatoknál megszokott színvonalú és tartalmú IT szolgáltatást nyújtsunk a hazai vállalatok számára, még ha csak most ismerkednek a kiszervezett informatika fogalmával. Napjainkban is központilag menedzselt szolgáltatásainkkal több ezer felhasználó mindennapi munkájához biztosítjuk az informatikai hátteret.

Hazánk egyik legnagyobb felhőszolgáltatója

Prémium informatikai megoldások

Rangos vállalati ügyfélkör

Egyedi szolgáltatások professzionális szakértői háttérrel

Jelentős mérföldkövek cégünk életében

2008

Jelentős pénzintézeti ügyfelünk a teljes IT infrastruktúráját kiszervezi. A privát felhő szolgáltatást a mai napig az NKS biztosítja.

2010

Telekommunikációs partnerünk több mint 90 ezer előfizetőjének nyújtunk Microsoft alapú e-mail és egyéb irodai szoftver szolgáltatást (Software As A Service – SAAS)

2011

Az első nagy ügyfelünk a hazai gyártó szektorból (Dreher), akinek katasztrófa-tűrő IAAS-re szolgáltatást nyújtunk, mely teljes adatközpont kiesés esetén is garantálja a szolgáltatás folytatását másik lokáción, maximum 15 percen belül.

2013

Az MNB által előírt Kritikus Infrastruktúra követelményeknek megfelelően továbbfejlesztjük Adatközpontunkat, elérhetővé téve a kiemelten magas rendelkezésre állást is.

2015

Külső tőkealap bevonásával tovább erősítjük pénzügyi hátterünket. Adatközpontunk kapacitása tovább bővül, értéke meghaladja az 1 milliárd forintot.

2017

Elindul alkalmazás-fejlesztés üzletágunk, üzletmenet- és üzemeltetés-támogató megoldások fejlesztésével.

2019

ISO 27001 tanúsítványunk mellé megszerezzük az Üzletmenet folytonossági Rendszer ISO 22301:2012 szabvány szerinti minősítést

2021

Bizonyítjuk, hogy működésünk megfelel a 27701 PII a személyes adatok biztonságát garantáló szabványnak

Töltse ki az űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!