Hibrid IT szolgáltatás 2007 óta

Privát felhő, avagy virtuális privát szerver szolgáltatás

A privát felhő (másnéven: virtuális privát szerver) szolgáltatásunkkal bármilyen szerverigényre optimális, rugalmasan méretezhető megoldást nyújtunk ügyfeleinknek biztonságos magyarországi adatközpontjainkból, a szükséges szoftverekkel együtt is havidíjas szolgáltatásban.

Mi a virtuális privát szerver / privát felhő szolgáltatás?

A privát felhő vagy virtuális szerver szolgáltatás olyan, mint egy a cég igényeire szabott digitális adattároló és számítógép a vállalatok számára, de a számítógép és az adattároló nem a cég telephelyén található, hanem többszörösen védett adatközpontokban futó távoli szervereken.

Most akkor felhő vagy virtuális szerver szolgáltatás? A kettő szinte ugyanaz, de napjainkban a több virtuális szerverből álló, nem saját tulajdonú eszközökön futtatott informatikai környezetetek nevezzük felhőnek.

De mennyire privát? Az adatközpontjaink védettek illetéktelen behatolás ellen, és több független áramellátással, klímaberendezéssel és internet eléréssel rendelkeznek. Az itt biztonságosan elhelyezett szervereinken a cégek saját, elkülönített területet kapnak, ahol adatokat tárolhatnak és alkalmazásokat futtathatnak. A virtuális szerverek által használt terület biztonságos, iparági vezető megoldások által szétválasztott, és csak az adott vállalatnak van hozzáférése, az adatok keveredése kizárható.

A szolgáltatás rugalmas, ha több helyre vagy erőforrásra van szükség, könnyen bővíthető. Emellett, nem kell drága eszközöket vásárolni vagy karbantartani, mert a technikai részleteket az NKS megoldja.

Legyen akár csak egyetlen szerver, vagy egy megoldáshoz tartozó szervercsoport (pl. SAP) esetleg az összes szerver, amit biztonságban, védett helyen akar a cég futtatni, a virtuális privát szerver vagy privát felhő szolgáltatás mindegyik igényre jó megoldás!

Válasszon a nehezen előteremthető beruházási forrás helyett havonta, a beruházás töredékét fizetendő operatív költséget, ami a műszaki előnyökön túl további pénzügyi előnyökkel is jár a cég számára.

Mik a virtuális privát szerverek/privát felhő előnyei?

NKS Privát felhőszolgáltatás, virtuális szerver

Miért költséghatékony a virtuális privát szerver/privát felhő?

Privát felhő, virtuális privát szerver

Miért az NKS virtuális privát szerver/privát felhő?

A virtuális privát szerveren/privát felhőn futó szoftvereket is tudjuk biztosítani havidíjas alapon

A szervereket nem csak futtatjuk, de mentjük is, így bármikor vissza tudunk állítani egy korábbi állapotot

Minden általunk használtunk technológia a világ élvonalához tartozó gyártóktól származik: Dell, Cisco, Vmware, Veeam

Nem kell aggódni, hogy ki fér hozzá az adatokhoz: az ügyféladatok Magyarországon maradnak, bármelyik gépteremben is legyenek

Az adatközpont kiesésének esélye szinte a lottó 5-össel egyezik meg: magas rendelkezésre állású, több internetvonallal, többszörös klímaberendezéssel, szünetmentes, független áramellátással ellátott adatközpontokban

Nálunk az egyszeres hiba fel sem tűnik ügyfeleinknek: nagy rendelkezésreállású, több, redundáns elemből álló szervereken futó szolgáltatást használunk

Az idegennyelv tudás nem feltétel: mérnökeink magyar nyelven beszélnek, nincs szükség felsőfokú angol nyelvtudásra egy hiba bejelentéséhez, hibaelhárításban való részvételhez.

Töltse ki az űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!