Hibrid IT szolgáltatás 2007 óta

Munkatársaink

Az alábbi szakembereink biztosítják ügyfeleink elégedettségét és a ránk bízott informatikai rendszerek stabil működését.

Szakmai vezetőink

Szegedi Tamás

Tulajdonos, ügyvezető

Szegedi Tamás

2010 óta vagyok az NKS csapatában, 2014 óta ügyvezetőként irányítom a céget. A technológiától a mai napig nem távolodtam el, feladatom a cég operatív vezetésén túl új irányok felkutatása, innovatív műszaki megoldások bevezetése, az inkubációs szakasz vezetése.

Richter Elek

Richter Elek

25 éve dolgozom az IT szektorban, mérnöki területen töltöttem az első 10 évet, majd az üzlet, technológia és a vezetés hármasa töltötte és tölti ki azóta is a napjaimat.

Géczi Fülöp

Microsoft Architect

Géczi Fülöp

2010-től vagyok tagja az NKS mérnökcsapatának mint Microsoft rendszermérnök. Szakterületem a Microsoft alapinfrastruktúra, kiterjesztve Microsoft 365 és Azure publikus felhőszolgáltatásokkal.

Zentai Dániel

Hálózati és Security architect

Zentai Dániel

2004 óta dolgozom az IT szektorban. 2011 óta erősítem az NKS-t, elsősorban mint hálózati rendszermérnök. Szakterületem az évek alatt kibővült hálózati biztonság és monitoring, etikus hacker és általános IT biztonság téren.

Horváth Krisztián

Infrastruktúra architect

Horváth Krisztián

2012 óta dolgozom az NKS-nél infrastruktúra mérnökként, előtte 7 évet töltöttem a KFKI-nál. Feladataim közé tartozik az NKS adatközpontok szerver- és storage eszközeinek beszerzése, implementációja, felügyelete és üzemeltetése. Szakterületem a VMware virtualizáció és VEEAM mentés és Disaster Recovery.

Bálint János

Szoftverfejlesztési csoportvezető

Bálint János

2011 óta szoftverfejlesztőként dolgozom a cégnél, full stack és mobilapplikáció fejlesztésekért felelek. Szakmai kompetenciám több mint 20 programnyelv magas szintű használatára terjed ki. Az utóbbi években a dinamikusan bővülő fejlesztői csapatot irányítom.

Kovács Tamás

Üzemeltetési csoportvezető

Kovács Tamás

2011-ben érkeztem az NKS-hez, kezdetben az egyik legnagyobb ügyfelünk helyszíni üzemeltetéséért feleltem. Szakterületem a Microsoft, VMware és VEEAM megoldások implementációja és felügyelete. Manapság a teljes üzemeltetési csoportot vezetem, az ügyféltámogató kollégákat irányítom.