1138 Budapest, Tomori u. 34. info@nks.hu +36 1 224 0610

Katasztrófatűrő IT szolgáltatás – NKS vDR

Ne hagyja hogy egy leállás akadályozza vállalkozása működését!

Ön kiszámolta-e már, hogy egy nap informatikai leállás mekkora kárt okoz a vállalkozása életében?

Manapság a műszaki meghibásodásokon kívül a kibertámadások okozta leállások is egyre gyakoriabbak. A NKS Virtuális Disaster Recovery szolgáltatása költséges beruházások nélkül biztosítja a folyamatos szerver-működést katasztrófa helyzetekben, valamint védelmet nyújt az adatvesztések ellen.

Szeretne ezen összeg töredékéért leállás-biztos szolgáltatáshoz jutni?

Virtuális Disaster Recovery ajánlatunk

Mi az a Virtual Disaster Recovery és milyen esetekben nyújt megoldást?

A vDR katasztrófa helyreállítást jelent, ami visszaállítja az informatikai rendszer napi működését az által, hogy külön DR-helyszínen indulnak el a szerverek minimális leállást követően. vDR-re van szüksége a követekző esetekben:

  • Szerver vagy egyéb meghibásodás – 4-14 nap kiesést jelenthet
  • Adatvesztés – az adatok védelme kritikus fontosságú
  • Betörés – az adatlopás kockázata jelentős, zsarolóvírusok ellen is véd
  • Víz- tűzkár, földrengés, geológiai katasztrófa – tartós kiesést jelentenek
  • Hosszan tartó áramkimaradás – gyors átállás szükséges home office-ra
  • Hirtelen megnövekedett terhelés – rövid idő alatt plusz kapacitás igénye

Az NKS vDR megoldás előnyei

Folyamatos működés

Szervervirtualizációnak köszönhetően a gépek rendszeresen mentésre kerülnek adatközpontunkba, ahol akár órákon belül indítható az összes szolgáltatás.

Behatolás védelem

Teljesérétkű tűzfal és végpontvédelem ötvözetével biztosított az iroda magas szintű védelme behatolás, kártevők, zsarolóvírusok, stb ellen.

Adatmentés külső helyszínre

A telephelyet ért esetleges kibertámadások, zsarolóvírusok hatástalanok, mivel bármely adat külső adatmentésből elem szinten visszaállítható.

Adatközpont nyújtotta biztonság

Többrétegű magas szintű védelem, garantált 99,99%-os rendelkezésre állással a szolgáltatás minden szintjén. 0 perc leállással 2007 óta.

Kiszámítható havidíj

Minimális havi rendelkezésre állási díj melett csak a leállás ideje alatt számítunk fel előre definiált használat-alapú díjakat.

Műszaki összetevők

Mentés a felhőbe

A virtualizált szerverek rendszeresen mentésre kerülnek adatközpontunkban azok összes adatával együtt, és szükség esetén visszaálíthatók. A mentéseket minimum 30 napig megőrizzük. Ezen kívül a helyszínen tárolt fájlokat is adatközpontunkba mentjük, ahonnan a kivánt tartalom elem szinten visszaállítható.

Szerver virtualizáció

A meglévő szerverekre telepített virtualizációs réteg megegyezik az adatközpontunkban található környezettel, így leállás esetén a virtuális szerverek minimális konfiguráció után indíthatók. Ugyanennek a megoldásnak köszönhetően a szerver kapacitás kiterjesztése is könnyen megoldható.

Hibrid felhő szolgáltatás

Minősített adatközpontjaink 2007 óta leállás nélkül működnek, szolgáltatásaink minden eleméhez 99,99%-os rendelkezésre állást garantálunk. Hibrid felhő megoldásunk magában foglalja ügyfeleink telephelyén, adatközpontunkban és egyéb felhőszolgáltatóknál üzemeltetett szerverek folyamatos elérését és üzemeltetését havidíjas előfizetésként.

Next-gen tűzfal

Újgenerációs tűzfal Unified Threat Management (UTM) funkciókkal a valódi behatolás védelemért. Távolról is menedzselhető hálózati eszközök, amik integrált vezetékes és vezeték nélküli hálózatot biztosítanak. A VPN kiszolgáló biztonságos elérést biztosít többezer távoli kapcsolathoz magas átviteli sebesség mellett.

Végpontvédelem

Egyetlen könnyen kezelhető felületről menedzseljük munkaállomásai és szerverei védelmét, az irodában és távolról egyaránt. Az integrált tűzfal, vírusirtó, webfelügyelet és spamszűrő többrétegű, teljes védelmet nyújt minden platformon.

Így érhet el minket

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségünk bármelyikén –  kérjen visszahívást vagy írja meg szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdését. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. 

+36 1 224 0610

info@nks.hu

1138 Budapest, Tomori u. 34.