1138 Budapest, Tomori u. 34. info@nks.hu +36 1 224 0610

IT Tanácsadás

Az informatikai tanácsadó épp olyan bizalmi kapcsolatot igényel, mint a cég jogásza vagy könyvelője, hiszen manapság az IT rendszer teljesítményétől egyre nagyobb részben függ a vállalat üzleti eredménye.

Ügyfeleink bizalmát jövőbemutató szakmai tudásunkkal, megoldás-alapú szemléletünkkel és üzletfejlesztést támogató rendszeres tanácsadásainkkal nyerjük el.

IT TANÁCSADÁS

Miből áll az IT tanácsadás?

Az NK Services küldetése, hogy hosszú távú bizalmi együttműködést tartsunk fenn ügyfeleinkkel, aminek köszönhetően közösen, gördülékenyen és tervezetten folytathatunk üzleti és technológiai fejlesztéseket. Tapasztalatunk szerint ezen bizalom sarokkövei: a megbízhatóság, az eredményesség és az alábbi jól kialakított kommunikációs rendszer:

Rendszeres kapcsolattartás

Rendszeres konzultációink során ügyfeleinktől visszajelzést kapunk az általunk végzett tevékenységek színvonaláról és üzleti hatásairól, ezek alapján tudjuk egyre jobbá tenni szolgáltatásaink színvonalát. Feltárunk olyan előrevetített vagy lappangó üzleti problémákat, amik proaktív beavatkozást kívánnak. Üzleti kihívásokra keresünk technológiai megoldást, lekövetjük az aktuálisan bevezetett szoltáltatások állapotát.

Felmérések, elemzések

IT hatékonysági felmérés alkalmával a rendelkezésre álló hardver és szoftver erőforrások kapacitását, performanciáját és kihasználtságát vizsgáljuk, az eredmények kiértékelése alapján teszünk javaslatokat fejlesztésekre és konszolidációra. Szoftver audit alatt a licenc-köteles operációs rendszerek és alkalmazások gyártói előírások szerinti átvizsgálását értjük, célja a 100%-os jogtisztaság megteremtése.

Rendszerdokumentáció, eszköznyilvántartás

Az üzemeltetésre átvett rendszerekről rendszertérképet és eszköznyilvántartást készítünk, a nagyobb rendszerfejlesztésekről dokumentációt szoktunk készíteni. A nyilvántartásban vezetjük a hardver és szoftver eszközök jótállási és támogatási lejáratát is.

Költségoptimalizáció, költségallokáció

Az informatikától elvárt tendencia szerint egyre jobb szolgáltatást egyre olcsóbban kíván tőlünk minden ügyfelünk. Ehhez szükség van az IT költségek minden részletre kiterjedő vizsgálatára: az összes költségnem kiszámítására és nagyobb szervezetknél ezen költségnemek szervezeten belüli eloszlásának mérésére.

Hosszútávú IT stratégia

Tanácsadás szolgáltatásunk részét képezi az IT fejlesztési terv elkészítése, ezen felül elkötelezett ügyfeleinkkel közösen kidolgozzuk azt a hosszútávú IT stratégiát, ami 3-5 év távlatában iránymutatásul szolgál az ügyfél üzleti folyamatainak átalakításához, IT rendszerinek folyamatos fejlesztéséhez és az ehhez szükséges költségvetés ütemezéséhez.

Így érhet el minket

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségünk bármelyikén –  kérjen visszahívást vagy írja meg szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdését. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. 

+36 1 224 0610

info@nks.hu

1138 Budapest, Tomori u. 34.