1138 Budapest, Tomori u. 34. info@nks.hu +36 1 224 0610

Minőség­biztosítás

Minden cég legnagyobb vagyona az adat és az információ. Amikor az informatikai rendszert célzó támadás éri a céget sérülhet az információk bizalmassága, megsérülhetnek és akár el is veszhetnek adatok. Az adat vagy információ, mint vagyon védelme minden cégnek alapvető érdeke.

Információ­biztonság

Csapatunk legfőbb célja, hogy az ügyfeleink által ránk bízott szervereket, egyúttal az azon tárolt információk bizalmasságát, sértetlenségét és rendelkezésre állását biztosítsuk.

Cégünk. 2011. óta rendelkezik az ISO 27001 tanúsítási rendszerrel, ami nem egy bizonyos jogszabályi megfelelést jelent, hanem egy „olyan irányítási rendszer szabványt, követelmények halmazát, amely követelményeknek a tanúsított szervezetnek meg kell felelniük a független, akkreditált tanúsító szervezetek által végrehajtott auditokon.” .

A szabvány előírásainak való megfelelés érdekében olyan védelmi mechanizmusokat és ellenőrzési pontokat vezettünk be, melyekkel:

 • csökkenteni tudjuk az információbiztonsági kockázatokat
 • teszteljük, mérjük és fejlesztjük a hozott szervezeti és technológiai intézkedések hatékonyságát
 • megteremtjük a fizikai és környezet biztonságot – szervereink TIER III biztonsági minősítéssel rendelkező Adatközpontban vannak.
 • megvalósítjuk az információk rendelkezésre állásának megóvását, redundancia biztosítását
 • folyamatosan fejleszteni tudjuk a munkatársaink kompetenciáját, tudatosíthatjuk a munkatársaink incidens kezelési kultúráját
 • biztosítjuk az információs rendszerek és hálózatok biztonságos működését és üzletmenetfolytonosságát

Biztonságban szeretné tudni a vállalkozása által kezelt adatokat?

Üzletmenet­folytonosság

Társaságunk elkötelezett az Üzletmenetfolytonossági Rendszer (ISO22301:2012) szabvány szerinti működés iránt. A rendszer bevezetésével tovább tudjuk mélyíteni a bizalmat ügyfeleinkkel. A rendszer által

tudatosabbá tesszük a kockázatkezelési stratégiát a munkatársaink mindennapi munkájában

továbbra is törekszünk arra, hogy minimálisra csökkentsük a lehetséges üzemzavarokat és annak hatásait

célunk, hogy a legújabb technológiákat alkalmazva képesek legyünk azonosítani a további fejlesztési lehetőségeket.

Az Üzletmenetfolytonossági rendszer auditját követőn az NK services Magyarország Kft. egy olyan integrált irányítási rendszert valósít meg, mellyel garantálja, hogy saját és ügyfelei számára a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Így érhet el minket

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségünk bármelyikén –  kérjen visszahívást vagy írja meg szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdését. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. 

+36 1 224 0610

info@nks.hu

1138 Budapest, Tomori u. 34.

  Az NK Services (Magyarország) Kft elkötelezett az ön személyes adatai védelmében, ezért a fent megadott adatokat kizárólag kapcsolatfelvétel és ügyfélkezelés céljából használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben beleegyezik, alkalmanként szeretnénk tájékoztatni olyan szolgáltatásainkról, amik érdekesek lehetnek az ön számára:

  Bármikor leiratkozhat, amennyiben nem kíván több megkeresést fogadni tőlünk. Részletes információt a leiratkozásról az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

  Az ön által kért információ megválaszolásához személyes adatait tárolnunk és feldolgoznunk szükséges, ehhez az ön beleegyezését kérjük: