1138 Budapest, Tomori u. 34. info@nks.hu +36 1 224 0610

Adatközpontjaink

Az NK Services az egyik legnagyobb hazai felhőszolgáltató, aki jelentős ráfordítással több adatközpontot hozott létre, neves hardver- és szoftvergyártók közvetlen támogatásával a legmagasabb szintű technológiákkal felszerelve.

ADATKÖZPONT

Mitől egyedi az NKS adatközpontja?

Hazánkban egyedülálló módon valódi hibrid felhőszolgáltatást nyújtunk, azaz kombináljuk az ügyfél oldali IT erőforrásokat a saját adatközpontjainkban rendelkezésre állókkal, illetve terjesztjük ki publikus felhőszolgáltatókhoz. Ezzel a flexibilitással bármilyen komplex informatikai problémára optimális megoldást tudunk nyújtani, illetve még nagyobb előnyt jelent a 3 platform közti szabad átjárhatóság és skálázhatóság.

Dataneum
primary site
1108 Budapest, Kozma utca 2.
Ilka utca
disaster recovery site
1143 Budapest, Ilka utca 31.

Adatközpontjainkban minden elvárható biztonsági elem rendelkezésre áll, ami garantálja a rendszer megbízható üzemeltetését, az ügyfelek adatainak fizikai biztonságát, és a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást.

 • A legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő géptermek, zártláncú videó és rögzítő rendszer, 24 órás épületvédelem a külső behatolás ellen és a többlépcsős beléptető rendszer
 • Rendszeres MNB, ISO és ITIL auditok biztosítják a biztonsági és üzemeltetési szabványok megfelelőségét
 • 99.999% géptermi rendelkezésre állás, garantált szolgáltatási szint, 24/7 órás üzemeltetés, dedikált operátori és hibabejelentő csapat
 • Dedikált szoba kétfaktoros autentikációval, amely granatálja, hogy senki sem léphet be az NKS munkatársának jelenléte nélkül
 • Az adatközpont távközlési kapcsolatai független optikai szálakon, több nyomvonalon biztosítottak, direkt kapcsolatokkal a nagyobb internet csomópontokhoz

Mivel nyújt még többet az NKS adatközpont?

Z

Mindenre kiterjedő redundancia

Mindegyik adatközpontunk „egyidejű karbantarthatóságra” lett kifejlesztve, ami azt jelenti, hogy bármelyik komponens (hardver, hálózat, szoftver, hűtés, áram, stb.) meghibásodása esetén sem fordulhat elő szolgáltatás kiesés minedezek redundáns kialakítása miatt.

Rendelkezésre állás megszakítás nélkül

Az általunk szolgáltatott privát felhő alapú megoldásokra hazánkban egyedülálló módon, 99,99% rendelkezésre állást vállalunk, ami havi szinten kevesebb mint 5 perc kiesést tolerál.

Magas erőforrás kihasználtság

Folyamatosan monitorozott és optimalizált, fokozottan virtualizált környezetünk által átlagosan kimagasló 78%-os erőforrás kihasználtságot érünk el, jelentősen csökkentve a szerverek üresjárati energiahasználatát.

Környezettudatosság

Olyan környezetkímélő technológiákat alkalmazunk, mint a dinamikus hőmérséklet-szabályozás, levegő újrahasznosítás, led világítás, eco-módban működtetett szünetmentes tápegységek, ezen kívül minden kifutott eszközünket újrahaszosításra vagy felújításra szakosodott partnerünknek adjuk át.

Díjmentes adatmentési szolgáltatás

Privát felhő szolgáltatásainkhoz díjmentesen jár az adatmentési szolgáltatás, előre definiált (napi, óránkénti vagy más egyéni) mentési szinteken, a mentési szetteket akár évekre visszamenőleg is eltároljuk.

Így érhet el minket

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségünk bármelyikén –  kérjen visszahívást vagy írja meg szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdését. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. 

+36 1 224 0610

info@nks.hu

1138 Budapest, Tomori u. 34.

  Az NK Services (Magyarország) Kft elkötelezett az ön személyes adatai védelmében, ezért a fent megadott adatokat kizárólag kapcsolatfelvétel és ügyfélkezelés céljából használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben beleegyezik, alkalmanként szeretnénk tájékoztatni olyan szolgáltatásainkról, amik érdekesek lehetnek az ön számára:

  Bármikor leiratkozhat, amennyiben nem kíván több megkeresést fogadni tőlünk. Részletes információt a leiratkozásról az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

  Az ön által kért információ megválaszolásához személyes adatait tárolnunk és feldolgoznunk szükséges, ehhez az ön beleegyezését kérjük: