1138 Budapest, Tomori u. 34. info@nks.hu +36 1 224 0610

Az NKS Teljeskörű Adatvédelmi Megoldása kisvállalatok számára

 A távmunka bevezetésével sérülékenyebbek lettek a hálózatok, ezt kihasználva a kiberbűnözők minden eddiginél nagyobb mértékben célzottan támadják a vállalkozásokat. A zsarolóvírusok és kártevők egyre súlyosabb adatvesztéseket okoznak vagy akár a teljes informatikai leállást eredményezhetik. Ahhoz hogy ezt megelőzzük, folyamatosan fejlesztett hálozati védelemre van szükségünk, amely egyre költségesebb. Ugyanakkor még így sem tudunk felkészülni minden támadásra, mivel a kiberbűnözők módszerei napról napra változnak.

Az NKS más módon közelíti meg ezt a problémát: Adatait biztonságos külső helyszínen, saját adatközpontunkban tároljuk, amely három szintű védelmet nyújt adatai, szerverei és egyéb berendezései számára. Mindezt olcsó, felhasználás alapú havidíjas szolgáltatásként veheti igénybe.

Adatvédelmi csomagok

Adatmentés külső helyszínre

Az üzleti adatok valódi védelemért

Kibertámadás, zsarolóvírus, szerver meghajtó hiba elleni védelem.

A helyi hálózatra csatlakoztatott gépek bármelyikét ért kibertámadás esetén is biztonságban vannak az adatok védett külső adatközpontunkban. A teljes tartalom akár fájlonként is visszaállítható.

3730 Ft + ÁFA / 100GB / hó

 

Teljes szerver mentés

Ha egy nap IT kiesés is kritikus lehet

Az adatok védelmén túl szerver meghibásodás esetén is megoldást nyújt.

Esetleges szerver cserét követően egy napon belül visszaállítható a szerver működése. Ennek hiányában a szerver újratelepítése, alkalmazások beállítása több napot is igénybe venne.

15650 Ft + ÁFA / szerver / hó
Minimum ár, kapacitás szerint változik

Folyamatos szerver szolgáltatás

Ha pár óra leállás sem fordulhat elő

Rendszerleállás, szerverek kiesése esetén azzonnali megoldást nyújt.

A teljes IT rendszer replikálva van saját adatközpontunkba, így szerverleállás és javítás idejére is biztosítani tudjuk a rendszer folyamatos működését – rövid átállási időt követően. A visszaállítás is a szolgáltatás része.

Így érhet el minket

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségünk bármelyikén –  kérjen visszahívást vagy írja meg szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdését. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. 

1138 Budapest, Tomori u. 34.

    Az NK Services (Magyarország) Kft elkötelezett az ön személyes adatai védelmében, ezért a fent megadott adatokat kizárólag kapcsolatfelvétel és ügyfélkezelés céljából használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben beleegyezik, alkalmanként szeretnénk tájékoztatni olyan szolgáltatásainkról, amik érdekesek lehetnek az ön számára:

    Bármikor leiratkozhat, amennyiben nem kíván több megkeresést fogadni tőlünk. Részletes információt a leiratkozásról az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

    Az ön által kért információ megválaszolásához személyes adatait tárolnunk és feldolgoznunk szükséges, ehhez az ön beleegyezését kérjük: