1138 Budapest, Tomori u. 34. info@nks.hu +36 1 224 0610

Alkalmazás fejlesztés

Minden cégnek szüksége van személyre szabott alkalmazásokra, de erre a legritkább esetben nyújtanak megoldást a piacon kapható kész alkalmazások a beépített korlátozások miatt. A probléma viszont, hogy egy nulláról megírt program rengeteg időt és még több pénzt emészt fel.

Kíváncsi, hogyan lehet mindezt egyszerűen, gyorsan és olcsón megoldani?

ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS

Mit jelent nálunk az alkalmazás fejlesztés?

Alkalmazás fejlesztési munkáink szoros összefüggésben vannak az ügyfeleinknek nyújtott egyéb szolgáltatásainkkal. Ennek köszönhetően elsősorban intranet kilakítását, illetve Microsoft és egyéb gyártók üzleti folyamat támogató platformjainak személyre szabását, egyedi folyamatok kialakítást végezzük:

Önkiszolgáló webes felületek

Önkiszolgáló webes felületek – Különböző önállóan működő rendszerekhez biztosít hozzáférést megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók számára, így önállóan kezelhetik: a privát felhő infrastuktúrát, weblapokat, tartalomkezelőket (CRM), domain-eket, kártyás fizetést (VPOS), hálózati eszközöket illetve felügyelhetik és szabályozhatják az internet sávszélességet.

Üzleti folyamatok automatizálása

Különböző adatbázisok, dokumentumkezelő rendszerek és értékesítést támogató rendszerek egybe integrálása: Automatikus szerződés generálás, iktatás, érdekelt felek munkájának összekapcsolása (műszaki, értékesítő, jogász, jóváhagyó, vevő, stb.).Eredményként a teljes értékesítési folyamatot digitalizáljuk, a lehető legmélyebben automatizáljuk, a résztvevők kollaborációja pedig egyszerűbb és gyorsabb lesz. Legáltalánosabb felhasználási területek: projekt támogató rendszer, központi üzleti folyamat menedzsment, személyre szabott vezetői riportok/dashboardok kialakítása.

Rendszerfelügyelet és reporting

Információbiztonsági Irányítási Rendszer (IBIR) és erre épült interfészek kialakítása – hálózati, szerver és virtualizált infrastruktúra log analitika, root cause analízis, automatikus hibajegy generálás. Eredményként napi szinten követhető az összes módosítás az adatközpont minden szintjén, az analízis kimutatja a rendszer egészségügyi állapotát, erőforrások kihasználtságát, mentések konzisztenciáját, stb.

ERP, CRM, HR interface

Egyedi igények alapján fejlesztünk különböző vállalatirányítási és támogató rendszerek közötti adatcserét megvalósító szolgáltatásokat, vagy akár egyedi üzletviteli alkalmazást, ami elérhető webservice, vastagkliens vagy beépülő modul segítségével.

Az általunk fejlesztett alkalmazások illetve rendszerek bevezetésénél nagy gondot fordítunk az Ön üzleti prioritásaira, kollégáink akár több lépcsős betanítást végeznek, megfelelő dokumentációt bocsátanak a felhasználók rendelkezésére.

Az adminisztrátorok támogatási szolgáltatás keretében akár évekig élvezhetik kollégáink rugalmas rendelkezésre állását. A fejlesztési projektek lezárásaként hatáselemzést végzünk, illetve rendszeresen egyeztetünk a továbbfejlesztési igényekről.

Csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez, akik bizalommal fordulnak hozzánk IT kérdéseikkel!

Így érhet el minket

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségünk bármelyikén –  kérjen visszahívást vagy írja meg szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdését. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. 

+36 1 224 0610

info@nks.hu

1138 Budapest, Tomori u. 34.